Se on erittäin maukasta.
Jotta laittaa sitä, täytyy ottaa:
- 1 kg kuorittuja perunoita, paysanne
- 50 g voita
-100 g purjon vaaleaa ossa, brunoise suolaa, murskattua maustepippuria
3 dl kermaa
Valmista:
Pane perunat kylmään veteen likoamaan. Sulata voi laakelassa. Lisää kuivatut, kuutioidut perunat voin joukkoon. Freesaa perunoita voissa n. 5 min. Lisää joukkoon purjo ja jatka freesaamista muutama minuutti. Lisää pippuri ja suol. Siivilöi peruna-purjomassa, jotta saatylimääräisenrasvan pois. Pane perunat uunivuokaan. Kypsennä perunoita uunissa 200C:ssa 15 min tai kunnes ne ovat kypsiä. Sekoita perunoita varovasti ja tarjoa ne heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti