keskiviikko 19. elokuuta 2015

Skånenperunat

Tänään minä laittan Skånen perunat.
Se on erittäin maukasta. 

Jotta laittaa  sitä täytyy ottaa:
- 1 kg kuorittuja perunoita, paysanne
- 50 g voita
-100 g purjon vaaleaa ossa, brunoise suolaa, murskattua maustepippuria
3 dl kermaa

Valmista:
Pane perunat kylmään veteen likoamaan. Sulata voi laakelassa. Lisää kuivatut, kuutioidut perunat voin joukkoon. Freesaa perunoita voissa n. 5 min. Lisää joukkoon purjo ja jatka freesaamista muutama minuutti. Lisää pippuri ja suol. Siivilöi peruna-purjomassa, jotta saatylimääräisenrasvan pois. Pane perunat uunivuokaan. Kypsennä perunoita uunissa 200C:ssa 15 min tai kunnes ne ovat kypsiä. Sekoita perunoita varovasti ja tarjoa ne heti.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti