torstai 19. marraskuuta 2015

Joulupöytään 18.11.15

                                                  Joulupöytään

Eilen, meidän ryhmämme ruoanvalmistukseen varten joulupöytään. 
 Asiakkaamme ovat vanhukset ja he tukavat ruokamme.
Valikko vaihdeltiin: kalkkuna ja kinkku, kalaa ja salaatteja, Karjalan piirakat ja jälkiruoka.  
Osa ruoka, me  valmistamme  etukäteen, ja jotkut juhlapäivänä.  
Esimerkiksi Karjalan piirakat me teimme Suzanne kansa aikaisemmin  3 päivää, sitten pakastettiin ja paistetaan eilen.  
Minä tein  karpalo-punaviinikastiketta  lihaa varten . Se oli erittäin mielenkiintoinen minulle
Aloin ymmärtää, että alkuperäinen resepti voidaan muuttaa ja joskus täytyy lisätä jotain muuta, joka tuli ulos herkullinen.

 Teimme juurikakku, se  tuli ulos herkullinen, mutta ei kovin mukava, koska se on vähän palanut.
 Tietenkin, todella  tukan joulun pöydän koristelu - se oli erittäin hieno ja maaginen!




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti