Joulupöytään
Eilen, meidän ryhmämme ruoanvalmistukseen varten joulupöytään.
Asiakkaamme ovat vanhukset ja he tukavat ruokamme.
Valikko vaihdeltiin: kalkkuna ja kinkku, kalaa ja salaatteja, Karjalan piirakat ja jälkiruoka.
Osa ruoka, me valmistamme etukäteen, ja jotkut juhlapäivänä.
Esimerkiksi Karjalan piirakat me teimme Suzanne kansa aikaisemmin 3 päivää, sitten pakastettiin ja paistetaan eilen.
Minä tein karpalo-punaviinikastiketta lihaa varten . Se oli erittäin mielenkiintoinen minulle.
Aloin ymmärtää, että alkuperäinen resepti voidaan muuttaa ja joskus täytyy lisätä jotain muuta, joka tuli ulos herkullinen.
Teimme juurikakku, se tuli ulos herkullinen, mutta ei kovin mukava, koska se on vähän palanut.
Tietenkin, todella tukan joulun pöydän koristelu - se oli erittäin hieno ja maaginen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti